GULDKLUBB

Som medlem i Jedviks Guldklubb får du poäng på allt du handlar, exklusiva klubberbjudanden, rabatter och överraskningar – endast för dig som är klubbmedlem. Du får också Jedviks sms och mailutskick med nyheter, erbjudanden samt inbjudningar till premiärer, VIPkvällar och events.

Enbart fördelar – inga förpliktelser

Ditt medlemskap i Jedviks Guldklubb är gratis och helt utan förpliktelser.
Vi förbehåller oss rätten att ta bort icke aktiva medlemmar, dvs medlemmar som ej registrerat köp de senaste 3 åren. Medlemskapet är personligt för dig.

Premier

Visa alltid upp din legitimation eller ange ditt personnummer när du handlar, så att du får dina poäng. Jedviks äger rätten att ändra dessa poängvillkor utan att i förväg inhämta medlemmarnas godkännande.
Beloppet baseras på dina köp under ett kalenderår och omvandlas sedan om till en premiecheck som utbetalas senast 31 mars nästa år. Från 3000 kr får man 100 kr i premie. Därefter enligt tabell nedan.

3000-4999 kr ger 100 kr
5000-6999 kr ger 200 kr
7000-8999 kr ger  300 kr
9000-10999 kr ger 400 kr
11000-12999 kr ger 500 kr
Osv

Bli medlem

Du kan bli medlem i samband med köp både i fysisk butik och på vår webbshop då du genast börjar samla poäng. Som medlem ger du Jedviks rätt att spara information om dina inköp samt att lagra dina personuppgifter. För att kunna ta del av våra utlovade erbjudanden behöver vi spara dina uppgifter. Uppgifterna sparas enligt GDPR. Man måste vara minst 16 år för att bli medlem samt vara skriven i Sverige. Adresserna är kopplade till folkbokföringen och uppdateras en gång om året. Vill du försäkra dig om att uppgifterna stämmer får du gärna maila till kundklubb@jedviks.se

Personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar vid registreringen är sparade hos oss.
Vi hanterar alla personuppgifter med största försiktighet i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation).
Du som kund har rätt att gratis begära information om de uppgifter som finns registrerat om dig, du har även rätt att få uppgifterna raderade.

Vår dataskyddspolicy hittar du via länken nedan:

DATASKYDDSPOLICY (pdf)

Vill du begära tillgång till din data, begära rättelse eller få dina personuppgifter raderade
skickar du en skriftlig begäran till:
Jedviks/ JF Johanssons skor
Hulda Mellgrens gata 5
421 32 Västra Frölunda